Revolution 212158

Popis produktu

Parametry produktu

Příkon
1080 W

Parametry produktu

Příkon
1080 W

Popis produktu

Stroj na cukrovou vatu Revolution

Tento přístroj nelze zaslat na "dobírku" - pouze po úhradě bankovním převodem nebo kartou přes platební bránu GoPay.

Výrobník cukrové vaty Revolution je ideálním pomocníkem pro snadnou a rychlou přípravu voňavé cukrové vaty. Stačí nasypat cukr, zapnout přístroj a během pár okamžiků vykouzlíte pouťovou atmosféru.

Přístroj je vhodný na pořádání menších akcí a oslav, nebo do stánků či provozoven, kde není nutná rychlá výroba cukrové vaty. Mísa přístroje je vyrobená z nerezu - velmi snadno se čistí.

Charakteristika přístroje výrobcem: Určeno na různé akce pro děti pořádané v restauracích nebo v domácích podmínkách. Nerezová mísa, vhodná do myčky na nádobí. Uchycení mísy ke krytu motoru pomocí 4 svorek. Červený kryt motoru z lakovaného oceli přitahuje pozornost nejmladší zákazníků. Samostatný vypínač napájení a ohřívání s integrovanými kontrolkami. Voltmetr ukazující aktuální napětí. Pojistka proti přetížení, která chrání motor před spálením v případě zablokování.

Obsah balení: výrobník cukrové vaty odměrka na správné dávkování cukru návod v českém jazyce

V přípravě domácího cukrové vaty se vyznáme

Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu domácí cukrové vaty.

Náš tip

K výrobníku cukrové vaty doporučujeme přikoupit speciální, hranaté špejle, se kterými se vyrobená vata podstatně lépe namotává.

Návod na přípravu cukrové vaty s výrobníkem Revolution

Před přípravou první porce cukrové vaty nechejte zhruba 5 minut výrobník cukrové vaty nahřát a pak jej vypněte. Poté pomocí dodávané odměrky nasypte do středové "hlavy" výrobníku vaty cukr - počkejte až se "hlava" zcela zastaví. Jedna odměrka je cca 15g cukru. Je důležité, aby byl cukr rovnoměrně rozprostřen. Připravte si špejli, na kterou budete vyrobenou cukrovou vatu namotávat. Vhodné jsou dřevěné hranaté špejle z naší nabídky, na které se vata velmi dobře namotává. Zapněte výrobník a během pár okamžiků se začne tvořit cukrová vata, kterou namotávejte na špejli dle tohoto postupu: Držte špejli ve svislé poloze, otočte ji několikrát zevnitř kolem mísy. Pak špejli položte vodorovně a otáčejte s ní nad rotující hlavou a navíjejte tak cukrovou vatu. Když je cukrová vata hotová, výrobník vypněte. Pro výrobu další cukrové vaty postup opakujte.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Mixážní pulty","https://mixazni-pulty.heureka.cz/"],["Spárovačky","https://sparovacky.heureka.cz/"],["Audio - video kabely","https://audio-video-kabely.heureka.cz/"],["Dětské koberce a koberečky","https://koberce-a-koberecky.heureka.cz/f:23345:1/"],["Doplňky na stolní tenis","https://doplnky-stolni-tenis.heureka.cz/"],["Příkrmy první lžička","https://maso-zeleninove-prikrmy.heureka.cz/f:16283:1/"],["Vegan korektory na tvář","https://korektory-na-tvar.heureka.cz/f:33791:43548061/"],["Balzámy na vousy","https://balzamy-a-kondicionery-na-vousy.heureka.cz/f:24079:21644341/"],["LEGO® BOOST","https://lego.heureka.cz/f:6125:43222441/"],["Baterie Panasonic","https://foto-video-baterie.heureka.cz/f:2699:14379/"]],"Vybrané značky":[["Stroje na cukrovou vatu GNT","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/f:11590:23038430/"],["Stroje na cukrovou vatu Orava","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/f:11590:486292/"],["Stroje na cukrovou vatu Lund","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/f:11590:40682800/"],["Stroje na cukrovou vatu Royal Catering","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/f:11590:23960589/"],["Stroje na cukrovou vatu Retoo","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/f:11590:48951024/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat toaletu pro kočku?","https://toalety-pro-kocky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-toaletu-pro-kocku/"],["Jak vybrat RC model?","https://rc-modely.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-rc-model/"],["Jak vybrat antiradar?","https://antiradary.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-antiradar/"]],"Vybrané produkty":[["Extol Craft 417240","https://rezacky-polystyrenu.heureka.cz/extol-craft-417240/"],["Přepravní vozík Agados NP 26 sklopný N1 750kg","https://privesne-voziky.heureka.cz/prepravni-vozik-agados-np-26-sklopny-n1-750kg/"],["Sokrates Sedlácká barva 5 l světle hnědá","https://barvy-na-drevo.heureka.cz/sokrates-sedlacka-barva-5-l-svetle-hneda/"],["Hop-Sport HS-1055 Strong 106kg","https://posilovaci-lavice.heureka.cz/hop-sport-hs-1055-strong-106kg/"],["NG Elektro 203 15m","https://instalaterska-pera.heureka.cz/ng-elektro-203-15m/"],["HIMALAYA Dolphin Baby 80301 bílá","https://prize.heureka.cz/himalaya-dolphin-baby-80301-bila_7/"],["Canon E-77 II","https://krytky-objektivum.heureka.cz/canon-e-77-ii/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}